Låt tvätten tvättas av experter och få den levererad hela vägen in i ditt hem med vår partner Washaway.

InHome Tjänster

InHome-leverans är tillgänglig måndag till fredag. Du kan välja ditt leveransfönster i Washaway-appen.

Leveransdagar

FAQ

Vår partner
Washaway

Vi levererar tvätt och kemtvätt direkt till din dörr. Ladda Washaway på AppStore eller Google Play.

Vilka tjänster kan jag få InHome?

Aktivera InHome-leveranser i Washaway-appen

Förutom att tvätta dina kläder erbjuder Washaway hjälp med klädreparationer, skoskötsel eller till exempel byte av blixtlås. Allt till samma eller lägre pris som din lokala kemtvätt. Dina kläder hämtas och levereras direkt in i ditt hem tillsammans med ditt Glue lock.

1. När du loggat in i Washaway appen, klicka på alternativet “Inställningar” nere i högra hörnet.

2. Om det är första gången du använder appen, klicka på “Lägg till ny adress” när du har fyllt i dina kontaktuppgifter kan du längst ner på sidan välja alternativet “Glue”.

3. När Glue är aktiverat kommer alla framtida leveranser att ske som InHome och leveranserna kommer att ske genom ditt Glue lås in i ditt hem.

4. Genomför sedan din beställning som vanligt och i kassan välj bland de tre tidsintervallen (14-17, 18-21 och 21-23). Leveransen kommer nu att ske med ditt Glue lås enligt valt datum och tidsintervall.